SWEET CORNER

SWEET CORNER lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweet corner. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 0:37 Eten was meh. Pannenkoeken waren koud en milkshake warm. Bezorging was nog net geen hier is het gooi in handen. Was om te proberen maar meteen genezen.
5 mei 2022 om 12:23 Alles was vers. Heerlijke taart en broodje zalm!
30 apr 2022 om 15:28 Koffie was over de hele tas gemorst omdat die op de zij in de tas lag. Ook hebben ze zonder te bellen en te vragen zomaar de choco macarons veranderd naar caramel wat degene dus niet lust en dus niet de macarons heeft gegeten. Belletje was wel gewens
24 apr 2022 om 13:37 Heerlijk eten! De bezorgtijd liep iets uit. Werd hierover gebeld en kreeg een stuk taart aangeboden, deze was heerlijk! Heerlijk eten, supergoede service!
23 apr 2022 om 12:39 Unfortunately, the pancakes I got were not cooked all the way, in the middle they still had a liquid taste.
22 apr 2022 om 18:09 Stond eerst bij verkeerde huis, daarna lekte de tas en de chocolade milkshake was meer hele koude chocomelk
9 apr 2022 om 13:25 Lekker ontbijt gehad!
30 mrt 2022 om 15:35 Echt slecht 20 min moeten wachten en eten was ook nog eens met saus terwel ik vroeg geen saus en dan afspraken niet na komen plus te laat komen niet normaal
27 mrt 2022 om 19:39 Heel erg slecht. Eerst 2 uur gewacht op mijn eten (90 min was het langste dat ik kon invullen). Dan krijg je ook nog vieze broodjes en drinken. De broodjes waren nat, de sla was dood en totaal geen smaak. Mijn ijskoffie was ook niet te pruimen. Bah!
24 mrt 2022 om 18:13 De lekkerste burritos!! Uitsmijter ook echt een aanrader. We bestellen hier heel graag en vaak :)
19 mrt 2022 om 17:40 Groot gedeelte van de bestelling was goed. Helaas was het broodje brie echt een teleurstelling heel karig belegd met 2 stukjes brie op een stokbrood en extra betaald voor extra kaas die er niet opzat. Ook zat er geen sla op het broodje. Erg jammer
10 mrt 2022 om 13:03 Het baguette was heerlijk. De pannenkoeken zijn helaas verbrand