SWEET CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 550 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweet corner. Meer weten? Ontdek meer

27 aug 2022 om 22:35 T was echt slecht.
22 aug 2022 om 18:28 Lunch was lekker
21 aug 2022 om 14:41 Tevreden! Lekker gegeten & netjes optijd.
10 aug 2022 om 15:14 Super lekker eten en snelle bezorging
24 jul 2022 om 19:18 Het is lekker. Maar veel te duur voor wat je krijgt.
20 jul 2022 om 16:55 Voor de allereerste keer iets besteld, helaas waren de cupcakes er niet meer maar ik werd keurig netjes gebeld en kreeg een alternatief aangeboden. We hebben echt zitten smullen van de verschillende taartpunten. Echt een aanrader!! Tot snel
30 jun 2022 om 13:23 De bezorging duurde uit zichzelf lang, maar duurde dus nog een halfuur langer. Eten was niet over te spreken. Beide broodjes waren doorweekt, super zacht. Bomvol kaassaus wat daarvoor heeft gezorgd denk ik. Net een spons. Weggegooid geld + eten
25 jun 2022 om 14:50 Vondt dat er weinig brie opzat jammer
24 jun 2022 om 12:53 Bezorging duurde echt veels te lang!! In die tijd was ik naar de winkel en terug EN ik had het zelf voorbereid. Dat is het gewoon niet waard!
19 jun 2022 om 20:22 Groot ontbijt besteld, heel erg tevreden. Alles nog vers, roerei goed warm. Fijn dat je zelf kan kiezen wat je er allemaal bij wilt! En leuk ingepakt, kwam goed uit voor Vaderdag! :) En eerder bezorgd dan aangegeven.
16 jun 2022 om 19:44 Heerlijk gegeten :) en heel erg lief een macaroon extra erbij gekregen!
15 jun 2022 om 18:14 Good service: perfect taste ,good temperature. And overall a very good review.